Hundreda

Rallyportalen

RallyPORTALEN! 

RallyPORTALEN är Hundredas samlingsplats för alla som älskar rallylydnad! Varje månad kommer det hända flera nya roliga rallygrejer till syfte av att du ska utvecklas tillsammans med din hund. Du kommer få massor av inspiration, träningstips, utmaningar, gemenskap med andra ekipage, ställa frågor, delta i livesändningar, tävla och utmana dig själv och hunden. 

Målet med RallyPORTALEN är att du och din hund ska bli den bästa versionen av er själva i rallylydnaden!

RallyPORTALEN drivs av Emma Hammar som har varit aktiv inom sporten sedan 2011 som tävlande med flertalet hundar och som flitigt anlitad instruktör inom flera grenar med framförallt rallylydnad, runt om i Sverige.

Medlemsportalen öppnar endast dörrarna för insläpp av nya medlemmar ett par gånger om året. Där emellan är dörrarna stängda och det går inte att bli medlem. Vill du hänga med oss? Då är det nu du ska ta chansen 🌟

 


Allt detta ingår i medlemskapet:

  • En online kursportal för rallyekipage.
  • En tillhörande privat FB grupp för alla medlemmar. Där kan du givetvis de allt innehåll sm skett innan ditt medlemskap - Finns massor med inspiration och träningtips 😍
  • Månades utmaning för träningsinspiration tillsammans med andra. Du får en videolektion med genomgång samt lite tips i kursportalen.
  • Livesändning en gång månaden - varierade dagar och tider, och i ett fritt format med prat, livedemos, föreläsning eller annat. Alla livesändningar spelas in och sparas i medlemsportalen som du har tillgång till så länge du är medlem.
  • Veckans fem snabba frågor – Deltagare får ställa frågor som Emma svarar på i fb gruppen en gång i veckan. 
  • Två rallylydnadsbanor per månad, en för nybörjare/fortsättningsklass och en bana för avancerad/mästarklass i PDF format att ladda ner och skriva ut.
  • Onlinetävlingar (inofficiella) 2 gånger per år med bedömning (nästa tävling kommer till våren 2024). 
  • Artiklar som handlar om rallylydnad några gånger om året.
  • Intervjuer med andra rallymänniskor, tävlanden, domare ett par gånger per år.
  • Emma coachar – Du hänger med på en PT några gånger per år.

NYHETER som tillkommit under 2023

  • Emma TRÄNAR - Där jag delar med mig av hela mina träningspass. Det kommer dykta upp några gånger per år. 
  • Emma TÄVLAR - Här delar jag med mig mer än någonsin förr, det är väldigt personligt med mina känslor, tankar och idéer efter tävling. Allt detta kommer jag dela med mig av minst en gång per år. Första gången jag släppte detta material var i juni 2023 och andra januari 2024. 

Dessutom!!!

  • Förtur till att anmäla dig till Hundredas fysiska rallykurser innan anmälan öppnas för allmänheten.
  • Bonusmaterial såklart - minst en bonus varje månad!
  • Förmånliga erbjudanden och rabatter på onlinekurser kommer släppas då och då.
  • Har du gått någon av Hundredas RallyFOT kurser online tidigare så får du tillgång till det kursmaterialet igen helt kostnadsfritt så länge du är medlem i portalen. Vid köp av RallyFOT utan medlemskap har du tillgång till kursmaterialet i 6 mån.
  • Löpande betalning – du kan när som helst säga upp ditt medlemskap.

OBS! Allt detta kommer alltså inte varje månad. Vissa delar kommer varje månad och en del avsnitt kommer några gånger per år. Ju längre du är medlem ju större bibliotek får du med kunskap och inspiration att gå tillbaka till. 


Tillgång: Du får tillgång från och med den månad du blir medlem och framåt. Ju längre tid du är medlem ju mer material får du tillgång till på ditt konto 🤩 Du väljer själv hur aktiv du vill vara, det finns inga måsten. Tanken med RallyPORTALEN är att du ska få med dig massor med inspiration och träningstips som du använder dig av när det passar dig ❤️


ALLT detta för ENDAST 350kr i månaden - Det är en PANGDEAL 🤩🌟🔥

 

Innehållet i medlemsportalen är levande och kommer ständigt att utvecklas och utformas efter de frågor och diskussioner som dyker upp i fb gruppen - medlemmarna är med och styr innehållet ❤️

Jag kommer vara väldigt lyhörd och lyssna på er medlemmar. Era frågor och önskemål kommer tas med i min planering när jag bygger vidare på innehållet till framtida månader i RallyPORTALEN.

Detta är ett tidsbegränsat erbjudande!

 

Varje månad i RallyPORTALEN är UNIK 🤩

Alla månader kommer med nytt fräscht innehåll. Vissa månader några gånger om året är extra stora med flera bonusar 🤩 Innehållet är värt mellan 900 -1800kr/mån men du betalar ENDAST ett fast pris på 350kr/mån oavsett hur mycket extra innehåll det blir.

Vill du se om detta är något för dig? Häng med och testa en månad 🔥🤩 Vill du sedan fortsätta vara medlem fler månader är du varmt välkommen att stanna kvar med oss ❤️ Det är ingen bindningstid så du kan när som helst avsluta ditt medlemskap (obs det enda du behöver tänka på vid uppsägning att den behöver göras minst 24h före nästa betalning). 


RALLY

 

När får du tillgång?

Ditt medlemskap startar från och med 1:a dagen i den kommande månaden. Om det tex är den 15 september när du anmäler dig så får du tillgång den 1:a oktober. Om det är 21 december får du tillgång till den 1:a januari och så vidare.  

 

Checka ut

Dubbelkontrollera gärna din e-postadress.
Vi skickar ditt kvitto eller faktura och annan viktig information till den här e-postadressen.

Fakturaadress

Ordersammanfattning

RALLY

Rallyportalen

SEK 280
Behöver betalas idag SEK 280
förnyas månatlig

Betalningsinformation

Alla transaktioner är säkrade med 256-bitars kryptering.

Pengarna Tillbaka Garanti_1

14 dagar pengarna-tillbaka-garanti

Prova kursen! Är du inte nöjd får du ångra ditt köp oavsett anledning. Du får alla pengarna tillbaka inom 14 dagar.


Ord från andra som har gått rallylydnad för Hundreda

17

15

Din hundinstruktör

Facebookanpassade-4

Jag började arbeta professionellt som hundinstruktör och hundpsykolog 2008 då jag såg ett stort behov att hjälpa hundägare med deras hundar. Är uppvuxen med hund så det var en självklarhet att utbilda mig inom mitt stora intresse och idag jobbar jag med detta på heltid. Har flertalet utbildningar inom bland annat hundens beteende, utvecklingsfaser, inlärningspsykologi och flera hundsporter.

Hund är mitt liv så lägger jag all min tid på mina hundar och min familj. I stort sett all aktivitet med familjen innefattar även hundarna då vi tycker att de är en självklarhet i vardagslivet. Det ställer stora krav på att hundarna ska klara av många olika situationer där de är lugna, lydiga och mår bra. Jag är också en aktiv tävlingsmänniska och tävlar eller har tävlat alla mina hundar inom flertalet olika hundsporter såsom rallylydnad, tävlingslydnad, nosework, specialsök, barmarksdrag och biathlon med hund. 

Som instruktör är jag mest känd inom rallylydnad och nosework då det är de grenar jag lagt ner mest tid på och tävlat framgångsrikt inom i de högsta klasserna. Jag har tävlat två hundar upp i mästarklass varav en rallylydnadschampion. Med de andra hundarna har jag haft fokus på andra grenar eller så är de unga och inte hunnit komma upp i mästarklass ännu. 

Jag håller tävlingsinriktade kurser i rally runt om i Sverige där mitt mål är att hjälpa andra ekipage att hitta den bästa versionen av sig själva tillsammans med sin hund inne på rallybanan 🌟

Under åren har jag hjälpt flera tusen hundägare i hur de ska träna sina hundar så väl för vardag som för tävling i olika hundsporter. Min hundträning grundas på modern forskning om hund och är helt belöningsbaserad för att få hållbara och effektiva resultat – dessutom är det otroligt roligt!

Jag brinner för att hjälpa och lära andra på ett så pedagogiskt och lättsamt sätt som möjligt. Denna onlinekurs byggde jag för att jag ser ett stort behov av att förmedla fotgående i rallylydnaden på ett lättsamt och roligt sätt som passar många hundägare och hundar. 

Jag hoppas vi ses i RallyPORTALEN!  


Emma Hammar-3