Hundreda

Kom igång med personspår

Kom igång med personspår – En självstudiekurs online!

Kursen för dig som vill rikta din hunds energi på ett bra sätt och samtidigt ha riktigt roligt med din hund 🤩

Alla hundar vill använda sin nos, det ser du varje dag på era promenader. Ett perfekt sätt att låta hunden få utlopp för sitt nosande är att ni gör det som en aktivitet tillsammans. Spårarbete har så många fördelar att alla borde spåra med sin hund! 

Spåra med hunden = nöjd hund = nöjd människa ❤️ Övriga vardagen blir oftast lugnare och enklare när hunden har fått spåra 🤩


FB-13


Varför spårarbete med hunden är så fantastiskt bra! 

Det här får du ut av att spåra med hunden:

  • Hunden blir mer nöjd och många gånger trött och då blir du nöjd. 
  • Du får en lung stund hemma efter att hunden har spårat. 
  • Du får frisk luft och kondition som håller dig frisk och stark. 
  • Spårträningen motverkar stress. 
  • Relationen med din hund kommer till en helt ny nivå. 
  • Spårträningen ger en bra grund för samarbete med dig ute som kan främja all övrig lydnad och att hunden börjar lyssna mer på dig. 


Det här får hunden ut av spåra:

  • Hunden får en uppgift som den är "bäst" på - för jag har svårt att tro att du kan lukta dig fram efter någons fotsteg. 
  • Hunden får känna sig värdefull i flocken med sin nya arbetsuppgift. 
  • Hunden riktar all sin energi på en bra sak där hunden måste vara koncentrerad. 
  • Spårträningen motverkar stress hos hunden. 
  • När hunden blir duktig på en sak ökar det självförtroendet och hunden mår bättre. 
  • Att röra sig i obanad terräng är den bästa fysträningen för en hund 🌟
  • Hunden får använda nos, hjärna och kropp för att lösa en uppgift med andra ord tillgodoser det flera av hundens fysiska och mentala behov. 

  

Kursen innehåller 80 videolektioner!

Alla videolektioner är lättsamma, ärliga, pedagogiska där jag delar med mig av hela spårpassen för att du ska få med dig hela verkligheten. Dessutom har du tillgång till kursen i 2 år 🤩

Kursinnehåll: 

  • Inlärning med hjälp av leksak. 
  • Inlärning med hjälp av näring. 
  • Spårstarter. 
  • Spårplanering av din träning. 
  • Hur du gör när det blir fel. 
  • 17 nedladdningsbara PDF filer med övningar och teori som du kan spara för alltid! 
  • Teori om vad du behöver veta för att komma igång med och få en bra grund om spår. 
  • Två inlärningssätt av spår som du kan välja mellan eller varför inte prova båda!
  • Hur kan man lägga upp träningen när det är snö ett måste för oss som bor i Norden. 
  • Föremål i spåret och lekavbrott en grund för framtida apporter i spåret. 
  • Stegringsplaner, en för varje inlärningsätt hur du avancerar spårträningen, självklart nedladdningsbar!
  • Länkar till var du kan köpa bra spårutrustning. 


  • Tillgång till kursen 2 år 😍
  • 80 videolektioner som är lättsamma, pedagogiska och enkla. 
  • Alla videolektioner är korta men informativa, mellan 1-12 minuter per film. 
  • Dessutom får du peppande mail av mig under kursens gång 🤩 
  • Innehållet i kursen motsvarar två fysiska kurser hos Hundreda nämligen grundkurs i personspår och en fortsättning.
  • Allt detta har ett värde av 7.200kr! 


DESSUTOM TVÅ BONUSAR 🤩 

Du får hänga med mig på två träningspass med mina hundar. Du får se alla spåren under den träningen och jag delar med mig av alla mina tankar kring planeringen innan spåren och mina utvärderingar efter spåren. Du får hänga med och se hela spåren från start till slut. 

BONUS 1: Häng med när Fay spårar fem spår

BONUS 2: Häng med när Ira spårar tre spår


Det här ingår inte: 

  • Personlig feedback
  • Önskar du personlig feedback på någon övning eller får problem i träningen finns möjligheten att boka privatträning online över telefon eller zoom. Maila då till emma@hundreda.se


Allt detta för endast 1.990kr 🤩🌟

Anmäl dig idag och få en EXTRA STOR BONUS utan extra kostnad ❤️

Du får en hel extra modul "Hela familjen Hammar spårar". Du får följa med mig och min familj till skogen och följa ALL träning med fem olika hundar. Modulen innehåller 1,5h extra material! Allt detta får du ta del av utan extra kostnad om du anmäler dig till kursen idag!

  • Spårplanering för fem hundar och fördelning av spårmarkerna.
  • Spårläggning, du får följa med mig när jag lägger tre av spåren och höra mina tankar kring hur jag planerar och lägger spåren med de utmaningar jag hittar i skogen. 
  • Du får följa Robert som är nybörjare på två spår som blir coachad av mig under spårets gång. 
  • Du får se mig spåra med tre hundar. 
  • Tankar och reflektioner efter varje spår. 

 

Kursen startar löpande, detta är självstudier som du gör i din egen takt. 

Det som är fantastiskt är att du har tillgång till kursen i 2 års tid! Anledningen till att du får kursen så länge är för att jag verkligen vill att du och din hund ska få en bra grund. Om ni skulle ta en paus i spårträningen så finns materialet där och du kan gå igenom det igen. Ni förtjänar att få uppleva allt gott som spåret för med sig så jag vill säkerställa att ni verkligen hinner igenom kursen en och kanske två gånger 🤩 Sa jag att du också får peppande mail av mig under kursens gång? Du kommer få pepp och lite små tips som kommer med en, två till fyra veckors mellanrum. Du får en liten spark där bak av mig och pepp så ni tar er ut och spårar!


Frågor och svar

- Behöver jag några kunskaper för att klara kursen Kom igång med personspår?

Svar: Nej det behöver du inte. Kursen är byggd så att en nybörjare ska kunna ta till sig materialet och komma igång med spårträningen av sin hund.


- Jag vill så småningom börja tävla, passar den här kursen mig?

Svar: Absolut! Det är en grundkurs för själva spåraretet och hur du får en spårnoga hund. Här får du en bra grund för det. Du får också flera tips på saker du kan tänka på redan i inlärningen om du senare vill tävla. När du har gått den här kursen är du redo att gå vidare med en tävlingsinriktad kurs. 


- Jag har redan börjat spåra med min hund ska jag gå den här kursen eller vänta på fortsättningskursen? 

Svar: Det beror ju helt på vad du som förare redan kan. Är du rutinerad och din hund har en bra teknik, spårar med låg nos hela spåret, är noggrann och att hunden spårar helt självständigt utan din hjälp så skulle du kunna vänta. Men är du nybörjare och du har spårat sporadiskt lite då och då med din hund så bör du gå denna kurs först för att kunna tillgodogöra dig fortsättningskursen när den kommer senare. I den här kursen får du en bra grund teoretiskt och praktiskt. 


- Jag har en fullkomligt galen unghund som har energi för en hel arme! Kommer den här kursen ge oss något? 

Svar: Om den gör! Alltså till dom hundarna rekommenderar jag att man spårar 4-5 dagar i veckan så de får utlopp för all den energi de har och lägga energin på något vettigt. Det hjälper den unga hunden att samla sig något. Spåret löser inte allt men det är en väldigt stor del i er resa mot att landa och bli en harmonisk och trevlig vuxen hund. 


- Hur gammal behöver hunden vara för att börja kursen?

Svar: Du kan starta spårträningen med en 8v ung valp. I kursen får du följa Fay och Pod som var små valpar när inspelningen av material startade. Du får följa dom från det att de är 3 månader unga till de är närmare 10 månader.    


- Min hund börjar bli lite till åren och har "ålderskrämpor", kan vi gå den här kursen? 

Svar: Självklart ni det! Den äldre hunden mår jättebra av att få jobba med nosen och röra på kroppen i skog och mark i sin egen takt. Den äldre hunden kommer bli lycklig av att få använda nosen och vara tillsammans med dig i skogen ❤️ I bonusavsittet "Familjen Hammar spårar" får du hänga med Arrac som är dryga 13,5år gammal. Han fullkomligt flyger fram överlyckligt i skogen i sitt spår 😍


Checka ut

Dubbelkontrollera gärna din e-postadress.
Vi skickar ditt kvitto eller faktura och annan viktig information till den här e-postadressen.

Fakturaadress

Order summary
kom_igång_med_personspår

Kom igång med personspår

En rolig onlinekurs som tar dig och din hund på nya äventyr i skog och mark tillsammans. Det här är grundkursen för dig som vill göra något riktigt roligt med hunden och på samma gång rikta hundens energi på ett vettigt sätt. Spåret ger hunden ett jobb och ett syfte, det här kommer ta er relation till en ny nivå. Alla hundar vill och mår bra av att använda sin nos!

SEK 1592
Totalt att betala SEK 1592

Betalningsinformation

Alla transaktioner är säkrade med 256-bitars kryptering.

Pengarna Tillbaka Garanti_1

14 dagar pengarna-tillbaka-garanti

Prova kursen! Är du inte nöjd får du ångra ditt köp oavsett anledning. Du får alla pengarna tillbaka inom 14 dagar.


Din hundinstruktör

Jag började arbeta professionellt som hundinstruktör och hundpsykolog 2008 då jag såg ett stort behov att hjälpa hundägare med deras hundar. Är uppvuxen med hund så det var en självklarhet att utbilda mig inom mitt stora intresse och idag jobbar jag med detta på heltid. Har flertalet utbildningar inom bland annat hundens beteende, utvecklingsfaser, inlärningspsykologi och många hundsporter.

Hund är mitt liv så lägger jag all min tid på min familj och mina hundar. I stort sett all aktivitet med familjen innefattar även hundarna då vi tycker att de är en självklarhet i vardagslivet. Det ställer stora krav på att hundarna ska klara av många olika situationer där de är lugna, lydiga och mår bra. Jag är också en aktiv tävlingsmänniska och tävlar eller har tävlat alla mina hundar inom flertalet olika hundsporter.

Under åren har jag hjälpt flera tusen hundägare att träna förebyggande med sina hundar, lösa problem som uppstått i vardagen och träna målmedvetet mot tävling i olika hundsporter. Hundägare som kommer till mig får coaching i hur de får en bra relation med sin hund genom hundens alla faser i livet och anpassar det för vad de har för mål med sin hundträning. Min hundträning grundas på modern forskning om hund och är helt belöningsbaserad för att få hållbara och effektiva resultat – dessutom är det otroligt roligt!

Jag brinner för att hjälpa och lära andra på ett så pedagogiskt och lättsamt sätt som möjligt. I den här kursen delar jag med mig av massor av mina kunskaper gällande hundens spårträning. Spåret är den hundsport/aktivitet som jag har hållit på med allra längst, det är otroligt kul at spåra med sin hund 🤩

Jag hoppas vi ses i kursen!  


Emma Hammar-3