Hundreda

WEBINAR - Lyckas med rally, fullt fokus på tävlingsbanorna (inspelningen)

WEBINAR-2


LYCKAS MED RALLY - fullt fokus på tävlingsbanorna (inspelningen)

Tävlar du eller vill du tävla i rallylydnad och vill lyckas bra inne på tävlingsplanen? 

Då ska du hänga med på det här webinaret! 🤩


Under den här kvällen kommer du få lyssna på på mig när jag berättar vad ett tävlingsekipage behöver för att lyckas på tävling. Det räcker inte med att du och hunden kan alla momenten, det krävs mycket mer än så av både dig och din hund. Du kommer få lära dig mer om vad du behöver och vad du behöver tänka på. Du kommer också få massa inspiration och idéer om hur du förbereder din hund på träning att gå bra på tävling. Det kommer också finnas möjlighet att ställa frågor en stund i slutet av webinaret.

Det är på träningen du gör jobbet - på tävling visar du upp det du och hunden tar tränat på 🤩


Onsdag 27 september - OBS! Du kan alltså anmäla dig nu i efterhand och se inspelningen) 

Kl. 19:00 (pågår i ungefär 2,5h)

Pris: 390kr 

Begränsat antal platser, först till kvarn gäller 🔥


Webinariet är inspelat och du har 30 dagar på dig att se inspelningen innan den stängs ner. 


Checka ut

Dubbelkontrollera gärna din e-postadress.
Vi skickar ditt kvitto eller faktura och annan viktig information till den här e-postadressen.

Fakturaadress

Order summary

WEBINAR-2

WEBINAR - Lyckas med rally, fullt fokus på tävlingsbanorna (inspelningen)

Hundreda håller webinar om hur man lyckas med rallylydnad på tävlingsbanorna.

SEK 312
Totalt att betala SEK 312

Betalningsinformation

Alla transaktioner är säkrade med 256-bitars kryptering.

Pengarna Tillbaka Garanti_1

14 dagar pengarna-tillbaka-garanti

Prova kursen! Är du inte nöjd får du ångra ditt köp oavsett anledning. Du får alla pengarna tillbaka inom 14 dagar.


Ord från andra som har gått onlinekurser för Hundreda


"Emma gör så otroligt pedagogiska onlinekurser 🤩 De är lätta att förstå och ta till sig. Jag är alltid taggad när hon släpper något nytt"

- Iris & Bosse 



"Jag har haft förmånen att gå fysisk kurs, onlinekurs och webinar för Emma och jag måste säga att jag är lika nöjd varje gång! Hon når fram till mig varesig hon står precis framför mig eller när det är genom en skärm. Jag får så mycket bra insikter och verktyg med mig men framförallt massor av inspiration. Stort TACK! Jag kommer tillbaka ❤️"

- Birgitta & Spot  


Din hundinstruktör

Jag började arbeta professionellt som hundinstruktör och hundpsykolog 2008 då jag såg ett stort behov att hjälpa hundägare med deras hundar. Är uppvuxen med hund så det var en självklarhet att utbilda mig inom mitt stora intresse och idag jobbar jag med detta på heltid. Har flertalet utbildningar inom bland annat hundens beteende, utvecklingsfaser, inlärningspsykologi och flera hundsporter.

Hund är mitt liv så lägger jag all min tid på mina hundar och min familj. I stort sett all aktivitet med familjen innefattar även hundarna då vi tycker att de är en självklarhet i vardagslivet. Det ställer stora krav på att hundarna ska klara av många olika situationer där de är lugna, lydiga och mår bra. Jag är också en aktiv tävlingsmänniska och tävlar eller har tävlat alla mina hundar inom flertalet olika hundsporter såsom rallylydnad, tävlingslydnad, nosework, specialsök, barmarksdrag och biathlon med hund. 

Som instruktör är jag mest känd inom rallylydnad och nosework då det är de grenar jag lagt ner mest tid på och tävlat framgångsrikt inom i de högsta klasserna. Jag har tävlat tre hundar upp i mästarklass varav två rallylydnadschampion. Med de andra hundarna har jag haft fokus på andra grenar eller så är de unga och inte hunnit komma upp i mästarklass ännu. 

Under åren har jag hjälpt flera tusen hundägare i hur de ska träna sina hundar så väl för vardag som för tävling i olika hundsporter. Min hundträning grundas på modern forskning om hund och är helt belöningsbaserad för att få hållbara och effektiva resultat – dessutom är det otroligt roligt!

Jag brinner för att hjälpa och lära andra på ett så pedagogiskt och lättsamt sätt som möjligt. Denna onlinekurs byggde jag för att jag ser ett stort behov av att förmedla fotgående i rallylydnaden på ett lättsamt och roligt sätt som passar många hundägare och hundar. 

Jag hoppas vi ses!  


Emma Hammar-3