Hundreda

2024-08-22 Bästa starten del 2

BÄSTA STARTEN del 2 med HUNDREDA
Gottröra/Rimbo


Tävlingsförberedande kurs för den som har tävlingsambitioner!

Här är kursen för dig som vill ha starka och effektiva grunder till din blivande tävlingshund! Oavsett vilken gren du är intresserad av så passar den här kursen alla som vill komma igång med träningen. Vi går igenom många bra grunder som ger en bra start för att få en hund som älskar att träna tillsammans med sin förare. Kursen riktar sig till dig som har valp, ungund eller vuxen hund. 

Kursen bygger på boken Bästa starten som är skriven av Maria Brandel och Siv Svendsen. 

Här kommer vi leka in grunderna och ha väldigt roligt tillsammans - Hundträning ska vara roligt!


Bästa starten fortsättning del 2
Förkunskaper:
 Du ska ha gått bästa starten del 1 hos Hundreda eller hos annan arrangör. 


Detta går vi igenom under kursen 

  • Engagemang 
  • Belöningar 
  • Checka in 
  • Fokus och koncentration 
  • Träningsstruktur 
  • Grunder i hur man lyckas på tävling 
  • Samarbete
  • Balans mellan fokus in och ut från förare 
  • Transporter
  • Baklänges marsch 
  • Ingångar till sidan 
  • Ingångar på plan 
  • Startrutin
  • Banor 
  • Hur man kommer igång med tävlingsträning redan vid grundträning 


Checklistorna för bästa starten får ni på kursen. Boken Bästa starten ingår inte den går att beställa här, där finns även checklistorna att ladda ner gratis men ni får dessa utskriva på kursens första tillfälle. 

Det är inget krav att ha boken för att klara av kursen. Boken är ett bra stöd att ha vid sidan om för den som vill. 


Kommande kursstarter för Bästa starten fortsättning del 2

Torsdag & fredag 22-23 augusti 2024
Två hela dagar 
Pris: 
3 800 kr (planhyra och fika ingår i priset)
Max: 
6 ekipage
Tid: 
10:00-16:00 
Plats: 
Skalhamra Gård, Gottröra 

Du kan också gå med på kursen som observatör utan hund. Du väljer i betalningsalternativen om du vill ha en plats med hund eller utan hund. 


Saknas något betalningsallternativ? Då är alla platserna tyvärr fyllda. Men du kan ställa dig på reservlistan så hör jag av mig om det skulle komma något återbud. 


Efter bokningen är gjord har du rätt till kostnadsfri avbokning inom 14 dagar. Avbokning måste göras skriftligen inom 14 dagar från anmälan via mail för att gälla. Därefter är anmälan till evenemang ALLTID bindande oavsett anledning och du är skyldig att erlägga hela kursavgiften. 

I samband med anmälan betalar du en bokningsavgift på 250-500kr beroende på vilken kurs det är (endast kortbetalning). Resterande summa kommer dras från ditt kort 4 veckor innan kursstart. Om du inte har teckning på kortet vid en dragning så gör systemet totalt tre försök med två dagars mellanrum. Om avgiften inte är betald vid tredje försöket så skickas en faktura till dig via Fortnox med 7 dagars betalningsvillkor (fakturaavgift på 49kr tillkommer). Betalas inte fakturan i tid får du endast en påminnelse + påminnelseavgift på fakturan. Om påminnelsen inte betalas i tid går fakturan automatiskt vidare till inkasso. 

Vid förhinder kontaktar du den som ansvarar för evenemanget och frågar om det finns reserver som gärna vill ha din plats. Finns det reserver som kan ta din plats så återbetalas din avgift minus bokningsavgiften. Finns det inte reserver som kan ta din plats ansvarar du själv för att sälja din plats vidare och att meddela vem som övertagit din plats och kommer i ditt ställe.

Du ansvarar själv över att ha gällande försäkringar för dig och din hund.

Vid inställt evenemang återbetalas hela avgiften. Vid sjukdom och liknande oförutsedda händelser kan instruktören bli tvungen att justera datum/tid. Deltagarna kontaktas då med nya datumförslag.

Checka ut

Dubbelkontrollera gärna din e-postadress.
Vi skickar ditt kvitto eller faktura och annan viktig information till den här e-postadressen.

Fakturaadress

Deltagare

Order summary

Bästa starten 2

2024-08-22 Bästa starten del 2

Tävlingsförberedande kurs för den som har tävlingsambitioner!

Här är kursen för dig som har gått bästa starten del 1 och som vill fortsätta bygga starka och effektiva grunder till din blivande tävlingshund! Oavsett vilken gren du är intresserad av så passar den här kursen alla som vill komma igång med träningen. Vi går igenom många bra grunder som ger en bra start för att få en hund som älskar att träna tillsammans med sin förare. Kursen riktar sig till dig som har valp, ungund eller vuxen hund. 

SEK 400
Behöver betalas idag SEK 400
+ 1 betalning

Betalningsinformation

Alla transaktioner är säkrade med 256-bitars kryptering.